Bli kund hos oss!

Bli kund hos oss på några minuter, gör din registrering och få tillgång på hela vårt sortiment utan något köp krav. För att handla direkt i vår webbutik måste du först vara registrerad. Vårt löfte är att alltid leverera bra produkter med högsta kvalité.

 

Vad roligt att ni vill bli kund hos oss!

 

Skapa konto här!

 

Registrering

För att kunna handla måste du vara registrerad. Registreringen gör du enklast genom att fylla i formuläret här bredvid.

Klicka dig fram steg för steg och fyll i alla dina uppgifter i formuläret. Observera att användarnamnet måste vara unikt just för dig.
När du fyllt i alla uppgifter får du ett mail så att du direkt kan ta del av alla produkter. När du registrerat dig och blivit godkänd kan nu nyttja vår webbshop till fullo.
Alla priser är exklusive moms i svenska kronor. Fakturering enligt överenskommelse, i dagsläget erbjuder vi endast fakturabetalning efter sedvanlig kreditbedömning. Fakturan skapas i samband med beställning, och betalas inom 14 dagar. Vid större beställningar från nya kunder kan en förskottsbetalning begäras. Levererad order överstigande 500:- är fraktfritt. 

 

Är du redan kund men har problem med att logga in?

Testa i första hand att logga in på nytt. Titta så att du inte missar något gement eller VERSALT tecken. Fungerar det fortfarande inte så kan du återställa ditt lösenord HÄR. Har du inte tidigare fyllt i fullständiga kunduppgifter så måste du tyvärr registrera dig på nytt då vi bytt beställningssystem.

 

Force Majeure

Vår maximala ansvarsskyldighet gentemot dig för eventuella förluster eller skador som uppstår i samband med din beställning på westmed.se webbplats är begränsad till det totala beloppet för din beställning.

 

 

Köp villkoren är senast uppdaterad 2021-07-06

Kontakt

mail. joakim.soron@telia.com

tel. +46(0)702173307

företag: Westmed AB

adress. Baldersvägen 71, SE 311 42 Falkenberg , Sweden

orgnr: 559316-4196

Kreera web&design Logo